Din musik – din framgång!

Med klar vision av att Sverige besitter några av de mest fantastiska musikerna i världen hävdar jag att vi inte har hört det bästa än. Ständigt på jakt efter ny musik att beundra är det med podcastens ambition att hitta och hjälpa de band jag uppskattar så framgången blir likgiltig med begåvningen.

Nedan kan ni läsa om vad jag i det stora hela kan erbjuda med en medverkan i min podcast.

Analyser

Personliga men objektiva omdömen

När er musik blir antagen av min podcast kommer jag att lyssna på era låtar och ge mina personliga men objektiva omdömen. Jag kommer att analysera vad som gör er unika, ge anledningar till varför just ni borde ha tusentals streams på Spotify och även komma med konstruktiv kritik i den mån det går med förhoppningen att det kan hjälpa er på vägen.

Publicitet

Nå ut till fler lyssnare

All publicitet är bra publicitet brukar folk argumentera för, och i viss grad stämmer det. Förutom att få mina åsikter om er musik kommer ni nå ut till alla mina lyssnare och oavsett vad jag har att säga kommer det finnas folk som lyssnar och blir intresserade av er konst. Never Too Loud har dessutom en Spotify-lista där er musik kommer att finnas tillgänglig så mina lyssnare enkelt kommer hitta er musik.

Fokus

Berätta er historia

Ni får chansen att berätta er historia från start till nutid. Ni kommer besvara frågor på förhand och får även möjlighet till en intervju. Jag vill göra allt jag kan för att få fram vad ni uttrycker med er musik. I samband med ert avsnitt ser jag till att vara väl förberedd och inlyssnad på ert projekt.


Låt oss höra er musik!